Dame / herreur – puls- blod og ikke invasiv blodsukkertest Set til kr. 391

NYT produkt Amazfit Bip 3 Smartwatch 60 Sportstilstande Måling af blod-iltmætning Smart Watch til Android IOS-telefon

 Direkte indkøb ved producent / engrossalg til ca. 40% til 80 % reduceret pris. 

Alle priser er inkl. moms uden told og andre gebyrer, når prisen er under 150 € ca. 1150 kr. og varesiden er påført ” Price includes VAT”.  AliExpress sikrer at moms automatisk betales i EU  og giver 90 dages penge tilbage garanti.

Forsendelsen er gratis eller til en meget lav pris. Post Nord, eller andet anerkendt selskab, leverer pakken til din dør / postkasse.

Sikker Nethandel med Mit-ID-godkendelse.

Beskrivelse

Dame / herreur som pulsmåler – blodtryk og ikke invasiv blodsukkertest

Nye armbåndsure med  pulsmåler og en ikke-invasiv blodsukkertest som Herre Dameur med NFC Bluetooth Ringning, er den nyeste udvikling  til realtids helbredstest.

Enheden skal ikke betragtes som medicinsk udstyr, men kun som et intelligent elektronisk hjælpemiddel, der viser måledata og resultater kun til reference, ikke som diagnose- og behandlingsdata

BLODSUKKER NIVEAU VISES NÅR SOM HELST OG HVOR SOM HELST UDEN NOGEN SMERTE

Non-invasivt kontinuerligt glukoseovervågningssystem Non-invasivt glukosemåler en ikke-invasiv måde at måle blodsukker på 

For at hjælpe det voksende antal diabetes, som hver dag lider af smertefulde prikker, komplicerede rengøringsprocesser og dyre dog korte gyldighedsteststrimler, alle fra eksisterende traditionelle blodsukkermålere med prikker med lancetter, er ikke nødvendige, og de behøver kun at bære smarturet måler blodsukker viser aktuelle resultater. Det er en ret effektiv, smertefri løsning, ikke kun for diabetikere, men også for dem med en stærk sundhedsbevidsthed.

  1. Induktion non-invasiv blodsukkermåler. 2. Ingen behov for nåle. 3. Ingen blødning. 4. Omkostningsbesparelse, ingen forbrugsstoffer (teststrimler og nåle).

Den ikke-invasiv glukosemonitor kan hjælper dig med at tage kontrol over dit liv den fjerner smerten ved glukoseovervågning for at hjælpe dig med at håndtere din diabetes.

Grundlæggende oplysninger: Model: Blodsukkermåler Smart Watch

Skærm: 1,77 tommer TFT LCD-skærm Skærmopløsning: 320×380 opløsning.

Berøringsskærm: Fuldskærmsberøring + fysiske knapper. Batteri: 200 mAh

Bluetooth-version: Bluetooth 5.2.  Kompatibel: IOS 10.0 eller nyere/ Android 5.0 eller nyere. Blodsukkertest – Stemmeassistent – Lokal deling 1,77  tommer HD  SKÆRM

 

  1.